Fellesareal i Gurines Hage
Å bo i Gurines Hage er nesten som å være på ferie ….

Gurines Hage har et unikt tilbud til sine beboere. Ei storstue som er rikelig utstyrt, et trimrom

med mange apparater, et garasjeanlegg med vaskeplass for våre biler og et innholdsrikt

hobbyrom med verktøy og utstyr. Og ikke minst et fantastisk flott parkanlegg, og alt dette

eier vi sammen.

Å bo i Gurines Hage blir litt som å være på ferie
SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER SE MER HER

Gurines Stue

Sameiets storstue som benyttes til de mange felles aktivitetene i Gurines Hage. Stua benyttes til møtevirksomhet, kursvirksomhet, felles arrangement og mye annet. I tillegg kan beboer benytte stua til private arrangementer som jubileer, bryllyp, barnedåp osv.

Gurines Trimrom

Et fellesrom som blir flittig brukt. Spesielt gjennom vinteren. Beboerne i Gurines Hage er veldig flinke til å mosjonere. Er ikke trimrommet i bruk så er det daglige turer rundt flotte Hamresanden eller i organiserte trimgrupper.
SE MER HER SE MER HER

Gurines Hobbyrom

Kanskje det mest brukte lokalet i Gurines Hage. Hobbyrommet ble opprettet av noen beboere etter at det ble avsatt areal og bevilget penger til arbeidsbenker av styret. Verktøyet ble gitt av beboer som flyttet inn. Etter hvert har flere beboere bidratt med verktøy og utstyr til et rikholdig hobbyrom.

Vaskeplass for biler

I parkeringskjelleren like ved garasjeporten er det en vaskeplass for biler. Her er høytrykkspyler, bøtter og koster for bilvask. Varmt vann er også tilgjengelig i naborommet.
SE MER HER SE MER HER

Lekeplass for barna

Får vi besøk av små barnebarn finnes det en lekeplass for utendørs aktiviteter. Her kan barnebarna eller andre små gjester boltre seg mens du slår av en prat med naboen.
Mellom bygg 1 og 2 er det lekeplass for barn som kommer på besøk

Gurines Hage El-biler

Beboerne har til rådighet to El-biler som er gitt til sameiet av utbygger. Mot en liten avgift pr kjørte kilometer, som skal dekke alle nødvendige utgifter, kan beboerne benytte bilen etter visse regler.

Gurines Bocciabane

Mellom bygg 2 og 3 er det anlagt en boccia bane. Denne ble bygget på dugnad av beboerne. Om sommeren er det turneringer og konkuranser både mellom beboerne og blokkene i mellom.
Gurines Hage sin el-bil som beboerne benytter flittig Mellom bygg 2 og 3 har vi egen bocciabane